Lo Studio

This historic two-story house is located on the main pedestrian "decumanus" of Civita, at the entry to the NIAUSI facilities. The house is built of golden tufa stone, the characteristic building material of this region, with gray pepperino lintels, a hand-hewn chestnut roof structure, traditional stucco interior wall surfaces, tile floors and clay tile roof – the time-tested architectural palette of Civita and the surrounding hilltowns.

This house can accommodate four persons in either four single beds or two singles plus a matrimonial, in the upstairs bedroom. The kitchen, living room (with fireplace) and half bathroom are on the ground level, with bathroom with shower on the bedroom level. There is a small terrace with a vine-covered arbor overlooking the pedestrian street and beautiful views of adjacent buildings and the distant landscape from the second level.

To accommodate larger groups, Lo Studio can be joined with Il Nuovo, through a connecting door at the second level.

To reserve spaces in Civita and for further information about the Member Stay program and membership, please email us and provide us your requested dates for your stay and the number of people in your party.

Welcome to Civita Letter

We have prepared a brief welcome letter for guests and directions are posted below.  For more information, please visit the Visitor Conditions page as well.

Welcome to Civita

Welcome to Civita (860 kb)